Dynamics 365 for Rekruttering og Bemanning

Siden 2004 har vi levert vårt CRM system til Rekruttering og Bemanningsbransjen. Vi har bred erfaring innenfor området og tilfører vår løsning stadig nye funksjoner.

Funksjon- og tjenesteoversikt

Siste utgave av Microsoft Dynamics 365 for Rekruttering og bemanning ble lansert i 2016 og er vårt neste generasjon system for bransjen. Systemet gir funksjonalitet, automatisering og fleksibilitet tidligere forbeholdt større virksomheter.

Dynamics 365 for Rekruttering og Bemanning har omfattende funksjonalitet og dekker alle typer behov små og store virksomheter måtte ha. I tilegg til å være en meget omfattende CRM løsning, så inneholder systemet alt man behøver innenfor kandidathåndtering, annonsering, dokumenthåndtering m.m

I tillegg kan man utvide med ytterligere funksjonalitet ved å anskaffe «App» fra Dynamics Marketplace som installeres som en del av systemet. Våre utviklere kan også utvikle spesifikk funksjonalitet som en egen modul for din virksomhet. Nedenfor så ser du et utvalg av hvilke fordeler Microsoft Dynamics 365 gir din bedrift.