Dynamics 365 – Microsoft sitt ledende CRM system

Microsoft Dynamics 365 er vårt nettbaserte CRM system ( CRM: Customer Relationship Managment) En forretningsløsning for salg, kundeservice og markedsføring basert på sosial innsikt, forretningsanalyse og kampanjestyring i skyen, lokalt eller med en hybrid kombinasjon.

Med intelligente forretningsapplikasjoner på tvers av CRM og ERP gir Microsoft Dynamics 365 deg valget.

SELG EFFEKTIVT

Kundene dine vet mer om deg enn noen gang før – og tar kjøpsbeslutninger før du har anledning til å engasjere deg. Salgsteamet må bli med på den nye kundereisen ved å bygge dypere kunderelasjoner og kundetilpasse hvert eneste kontaktpunkt underveis.

Microsoft Dynamics 365 hjelper deg med å tenke salg på en ny måte. Selgerne får bedre muligheter til å fokusere, vinne frem raskere og selge mer.

GOD KUNDESERVICE

Sosiale og mobile løsninger har endret kundenes krav til service. De forventer kvalitet og tilpasset service – på sine vilkår – for nettsider, sosiale- og mobile løsninger, samt telefon.

Med Microsoft Dynamics 365 kan du knytte langvarige kunderelasjoner ved å tilby korrekt og tilpasset kundeservice – når som helst, i alle kanaler. Sørg for at dine ansatte har alt de trenger for å kunne yte god kundeservice.

SMARTERE MARKEDSFØRING

Markedsføring er i endring som aldri før. Markedsførere eier mer av kundereisen og må engasjere kundene på nye måter og i nye kanaler for å kunne levere gode opplevelser. Samtidig må de kunne spore resultatene av markedsføringskronene.

Microsoft Dynamics Marketing hjelper deg med å utnytte ditt markedsføringspotensial. Du kan enkelt planlegge, kjøre og måle kampanjer fra start til mål. Realiser markedsføringsvisjonen – engasjer kunder i alle kanaler, bygg informasjonskanaler og vis effekten av markedsføringen.

SOSIALT FOR ALLE

I dagens sosiale og mobile verden må bedrifter skru opp tempoet og dele kunnskaper langt bredere enn før. De må også holde kontakten med kundene, på kundenes premisser. Det betyr at de må bli mer sosiale.

Med Microsoft Dynamics 365 kan salgs-, service- og markedsføringsteam levere gode kundeopplevelser ved hjelp av de sosiale verktøyene som er innebygd i Dynamics 365.

RAPPORTERING

Ved hjelp av PowerBi så gir vi deg markedets kraftigste verktøy for visualisering av dine data. Les mer om PowerBI her